Onsdagsklubben er stedet hvor vores veteraner samles

 
Onsdagsklubben en del af KBC og blev startet i 1998 af en flok tidligere cykelryttere der var stoppet med at arbejde. Onsdagsklubben optager medlemmer som er medlem af KBC, er fyldt 60 år, er stoppet med at arbejde og som dyrker cykelsport.
 


Vi er 60 veteraner som mødes hver onsdag i klublokalerne på ”Bøgelund”, hvor vi starter med morgenkaffe og morgenbrød. Man skal jo ikke køre på tom mave!
 
Ved siden af cykling om onsdagen træner vi også på klubbens sædvanlige træningstider sammen med vore andre klubkammerater. 
 
Du kan melde dig ind i Onsdagsklubben under "Indmeldelse". Af pladshensyn kan vi dog maksimalt være 70 medlemmer i Onsdagsklubben, men er der ikke plads lige nu kan du blive skrevet på en venteliste, som køres efter først-til-mølle-princippet. For at komme på ventelisten skal du være medlem af KBC.
 
 

Hvornår mødes vi 


 
Om sommeren mødes vi kl 8.30 til morgenkaffe og kl 9.00 cykler vi en tur i det skønne landskab i trekantområdet og omkring Kolding. Turen varer 2 – 2½ time og varierer fra 45-60 km, afhængig af vejr, vind og benene. Der køres på flere hold afhængig af alder, form m.m.
 
Om vinteren skubber vi tidsplanen en halv time. Dvs at i perioden 1. november til ultimo marts så mødes vi kl 9.00 og cykler kl. 9.30.
 
Mellem kl. 11 og 12 er vi tilbage i klubben og efter et velfortjent bad mødes vi igen i klublokalerne til socialt samvær hvor vi kan nyde en vand/øl.
 

Ture

 
Onsdagsklubben arrangerer i samarbejde med de øvrige medlemmer i KBC også forskellige ture i både ind og udland. Bl.a. Mallorca, Alsace og Harzen.
 
 

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851