Onsdagsklubben er stedet hvor vores veteraner samles


Onsdagsklubben er en del af KBC.

Den blev startet i 1998 af en flok cykelryttere, der var stoppet med at arbejde. Onsdagsklubben optager medlemmer som er medlem af KBC, er fyldt 60 år, er stoppet med at arbejde og som dyrker cykelsport.

Du kan melde dig ind i Onsdagsklubben under "Indmeldelse". Af pladshensyn kan vi dog maksimalt være 70 medlemmer i Onsdagsklubben, men er der ikke plads kan du blive skrevet på en venteliste, som køres efter først-til-mølle-princippet. For at komme på ventelisten skal du være medlem af KBC.

Kontingentet er p.t. 2 x kr. 350,00 om året.

 

Hvornår mødes vi?

Vi mødes hver onsdag i klublokalerne på ”Bøgelund”, Bramdrupskovvej. Vi starter med morgenkaffe og morgenbrød og en lille en til halsen. 

Om sommeren mødes vi kl. 8.30 til morgenkaffe og kl. 9.00 cykler vi en tur i det skønne landskab i trekantområdet omkring Kolding. Turen varer 1–2½ time og varierer fra 20-60 km, afhængig af vejr, vind og benene. Der køres på flere hold afhængig af formen m.m.

Mellem kl. 11 og 12 er vi tilbage i klubben og efter et velfortjent bad mødes vi igen i klublokalerne til socialt samvær hvor vi kan nyde en vand/øl. Er inkl. i kontingentet.

Om sommeren træner vi også tirsdag, torsdag og søndag med resten af klubben.

Vi har desuden en Facebook side hvor vi arrangerer sociale ture. Siden hedder ”Veteraner på Fredagstur”. Her kan man tilmelde sig en opslået tur eller selv byde ind med en. Turen er altid i roligt tempo og med ”Bagerstop”.

Om vinteren (i perioden 1. november til ultimo marts) mødes vi kl. 9.00 og cykler kl. 9.30. Der køres både på MTB. og racer. Desuden er der mange der går en tur på forskellige længder. Her er vi også tilbage i klubben mellem kl. 11 og 12. Og efter et velfortjent bad mødes vi igen i klublokalerne til socialt samvær hvor vi kan nyde en vand/øl. Er inkl. i kontingentet.

 

Ture og arrangementer


Onsdagsklubben arrangerer, i samarbejde med de øvrige medlemmer i KBC, forskellige ture i både ind og udland. Bl.a. Mallorca, Alsace og Harzen.

Af sociale arrangementer i øvrigt afholder vi :

  • Forårsfest i marts måned.
  • Tur til f.eks. Seggelund Cafeteria, hvor vi sammen spiser en gang biksemad.
  • En onsdag hvor vi tænder op i grillen efter cykelturen.
  • En tur med overnatning. F.eks. til Randbøldal Camping.
  • Om efteråret holder vi fødselsdag for alle der i løbet af året er fyldt rundt.


 
 

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851