Kvindecykling i KBC
 

Vi er ca 45 kvindelige cyklister i KBC.

Hold 4 er et overvejende kvindehold, men de kvinder som gerne vil køre på et af de andre hold og måske udfordres lidt mere, er naturligvis hjertelig også velkomne der. Du kan se mere om hvordan vi kører og om hastighederne på alle hold her: Landevej

Der køres på hold 4 typisk 40-50 km på en træningsaften med gennemsnitshastighed på 24-26 km/timen, hvor man også lige kan få talt lidt sammen undervejs. Vi tager godt imod nye medlemmer på racercykel og introducerer til, hvordan vi kører i grupper, hvilket udstyr som er bedst og hvordan man bedst kommer i gang med at køre med klikpedaler. 

Træning med master

På træningerne tirsdag og torsdag aften stiller vi en master til rådighed. Masternes rolle er at sørge for ruteplanlægning og sikre, at vi alle får en god og sikker tur. 

Du kan altid følge med i vores træningstider her: Kalender

Ture

Hen over sommeren arrangerer vi ture forbi et ishus eller noget andet godt ;-) Vi har henover sæsonen desuden forskellige arrangementer både cykelrelaterede og mere sociale ligesom vi typisk har en weekendtur om året, hvor vi tager til et andet sted i landet og cykler der. 

Har du lyst til at være med, så skriv gerne til os på forhånd på kvinder@kbcm.dk 

Så kan vi tage bedst muligt imod dig.

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851