Kvindecykling i KBC
 
I KBC har vi i øjeblikket ca. 40 kvindelig medlemmer.
 
Hver torsdag har vi et rent kvindehold, hvor der er en kvindelig master som lægger ruten og styrer holdet gennem træningen. Der køres typisk 30-50 km på en træningsaften, og som regel med en hastighed, hvor man også lige kan få talt lidt sammen undervejs.
Før og efter træningsturene vil der også blive talt om hvordan vi kører i grupper, hvilket udstyr som er bedst og ikke mindst hvordan man bedst kommer i gang med at køre med klikpedaler.
 
Det rene kvindehold om torsdagen er et tilbud til vores kvindelige ryttere, men de kvinder som gerne vil køre på et af de andre hold og måske udfordres lidt mere, er naturligvis hjertelig også velkomne der. Du kan se mere om hvordan vi kører og om hastighederne på de andre hold her: Landevej
 
Træning tirsdag og søndag
På tirsdage og søndage er kvinderne naturligvis også hjertelig velkommen til træningen. De kan enten aftale deres eget kvindehold, men klubben stiller ikke med en Master, eller de kan køre på klubbens hold 1, 2, 3 eller 3 Classic.
 
Du kan altid følge med i vores træningstider her: Kalender
 
Hen over sommeren kan der også blive arrangeret ture, som lægges forbi et ishus eller noget andet godt ;-). Det styrer vores piger helt selv.

Har du lyst til at være med, så mød bare op på en træningsdag eller skriv til os på kvinder@kbcm.dk 

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851