Landevejstræning 

 
 
Vi træner landevej hele året og om sommeren, når vi er mange opdeles rytterne i 3-4 hold efter styrke.
 
Ved træning kører oftest med Master. Masteren bestemmer rutens længde, hvor det går hen og hvordan der skal køres, selvfølgelig inden for rammerne for holdet, som er angivet på hjemmesiden. Dette orienteres holdet om inden starten.
 
Vi starter altid fra parkeringspladsen bag ved Bøgelund.
 
Alle rytterne bedes grupperer sig ved deres master, så masterne har mulighed for at se hvor mange medlemmer der er på deres hold. Ved mere end 15 ryttere vil holdet blive delt.
 

Krav til tempo

For at kunne køre på hold i KBC skal du kunne køre med et gennemsnitstempo på 25 km/t hvilket er minimumstempoet for Hold 3 Classic. Det vil sige at du skal have en minimum grundform før du starter på et af holdene.
 

Krav til skærme om vinteren

Vi opfordrer alle til at køre med skærme om vinteren, af hensyn til bagvedliggende ryttere, men det er ikke et krav. Og der er ikke et krav til længden på skærmene, men jo længere de er jo bedre for den der ligger bagved.
 

Nye ryttere

Masteren er opmærksom på nye medlemmer og sørger for at der er nogen på holdet der tager sig af dem.
Nye medlemmer vil starte på hold 3 eller 3 Classic alt efter erfaring og vil første gang blive tilknyttet en erfaren rytter, der kan introducere den nye til vores måde at køre på.
 

Holdindeling

Holdene sendes af et medlem af landevejsudvalget af sted i rækkefølgen hold 1, hold 2, hold 3, hold 3 Classic, således har en rytter der ikke er kommet med ”sit” hold mulighed for at komme med et langsommere. Vi undgår holdoverhalinger og er til mindst mulig gene ud af byen.
Alle ryttere opfordres til at hjælpe med denne holdindeling, da den muliggør at alle får en mere sikker og god tur.
 
De første 5-10 km køres paradekørsel i moderat tempo, herved har alle mulighed for at hilse på hinanden og se hvem der ellers er på holdet og alle har en mulighed for at blive ordenligt varme inden det går løs.
 
Holdbeskrivelserne er vigtige spilleregler for vores fælles samvær på racercyklerne.
 
 

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851