Info vedr. afhentning


Køb af klubtøj  

For at alle kan få lige præcis det tøj i den størrelse og model de gerne vil have, så vil vi ikke have tøj på lager, ud over kortærmet jersey og bib shorts i gængse størrelser. I stedet har vi et direkte bestillingssystem med direkte bestilling hos Marcello Bergamo. 
 
Der bliver åbnet for online tøjbestilling to gange om året, hvor vi udsender instruktioner og nyheder til medlemmerne. Det sker typisk i december for bestilling af sommerkollektion og juli for vinterkollektion.
 
Du skal blot følge instruktionen og klikke på det link som vi sender dig, bestille hvad du skal bruge og betale, så bliver din bestilling sendt direkte hjem til dig. 
 

Se og prøve tøjet inden bestilling

Der vil være mulighed for at prøve tøjet i klubben i en periode op til bestilling, samt i forbindelse med klubaftener. Datoer vil blive annonceret før hver bestillingsvindue.

Der vil være en minimumsbestilling (typisk 5 enheder) på hver model. Såfremt minimumbestilling på det enkelte produkt ikke opnås, forbeholder leverandøren sig retten til at aflyse bestillingen på produktet. Sker det, skal man naturligvis ikke til at betale for det.

Mangler du kortærmet jersey eller korte bukser her og nu

Har du brug for tøj mellem bestillingsvinduerne, så tag fat i Johnny Poulsen eller Niels Tange Kristensen den første tirsdag i hver måned.
 
Vi ligger normalt inde med at lager af jersey og bukser i gængse størrelser af Marcello Bergamos topmodel, Sportivo. Klubben sælger det til medlemmer til vores indkøbspris. 
 
Afhentningspriser:
  • Jersey kortærmet 557,- kr  (ny model - herre)

  • Jersey kortærmet 519,- kr. (gammel model - herre og dame)

  • Bib shorts 745,- kr  (ny model - herre)
  • Bib shorts 719,- kr (ny model - dame)

  • Bib shorts 525,- kr  (gammel model - herre og dame)
 

Betaling ved afhentning

Klubtøj skal betales ved afhentning til MobilePay nr. 40166
 
Anfør venligt "Tøjkøb" under bemærkninger når du betaler. Så véd kassereren hvor pengene skal bogføres  
 
 

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851