Landevejscykling - Introdag - Kolding Bicycle Club. 

 

Søndag den 23. april kl. 13.00 holder Kolding Bicycle Club introdag for nye cykelryttere ved klubhuset Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, 6000 Kolding.

 

Et billede, der indeholder udendørs, græs, træ, bilAutomatisk genereret beskrivelse

 

Dagen byder på inspiration til, hvordan du som nybegynder kommer godt i gang med landevejscykling og herigennem bliver en del af det ganske særlige fællesskab i vores cykelklub.

 

Alle er velkomne.

Arrangementet henvender sig til nybegyndere, men bestemt også til den mere øvede. Der vil være særligt fokus på begynderen som gerne vil i gang med landevejscykling i cykelklub. 

 

Vi opdeler i grupper for kvinder og mænd, og hastigheden på dagens tur blive tilpasset til de fremmødtes niveau, så alle kan følge med, få en god oplevelse og start på det nye eventyr.

 

Det er gratis og helt uforpligtende at møde op til introdagen den 23. april og høre mere om og blive inspireret til landevejscykling.

På introdagen skal du medbringe godkendt cykelhjelm og din racercykel (et begrænset antal racercykler kan lånes på dagen, hvis man endnu ikke har sin egen). Inden cykelturen byder vi på kaffe og kage og en snak om klubben og det at være medlem i KBC 

Efter introdagen er du velkommen til at komme og cykle med nogle gange, før du beslutter dig, om du vil være medlem.

 

Et billede, der indeholder person, udendørs, posere, skiløbAutomatisk genereret beskrivelse

 

Vi har planlagt flere sociale løb i løbet af sæsonen, som vi træner til sammen. Vi har typisk også flere forskellige sociale aktiviteter både i og udenfor sæsonen.

 

Vi er i dag 35 kvindelige og 240 mandlige medlemmer i KBC. Vi cykler hver tirsdag og torsdag aften og søndag formiddag, så der er altid nogen at følges med, uanset hvor hurtigt man kan cykle. Og der er erfarne medlemmer, der har taget et kursus som master for de enkelte grupper og sikrer, at der er en rute til hver træning, at der køres sikkert i flok, og at alle kommer samlet hjem. 

 

Har du lyst til at deltage: 
Så send en mail med dit navn og telefonnummer til os på: 
postmaster@kbcm.dk Så hører du fra os 

 

Yderligere spørgsmål kan rettes til Kolding Bicycle Club: 

 

Bestyrelsesmedlem Lise Wraae: tlf. 21 17 27 83

Formand Johnny Poulsenformand@kbcm.dk – tlf. 30 20 28 51

 

 

Et billede, der indeholder tekstAutomatisk genereret beskrivelse

Et billede, der indeholder tekstAutomatisk genereret beskrivelse

 

                     

 

 

 Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851