Landevejscykling for kvinder - Introdag - Kolding Bicycle Club

Søndag den 7. april kl. 13.00 - 16.00

Er du blevet fristet efter at have set flokke af cyklister rulle afsted i skønt vejr på en lun sommeraften?

Søndag d. 7. april kl. 13.00 holder Kolding Bicycle Club introdag for kvinder ved klubhuset Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, 6000 Kolding.
Dagen byder på inspiration til, hvordan man som kvindelig nybegynder kommer godt i gang med landevejscykling, og herigennem bliver en del af det ganske særlige fællesskab på et kvindehold.

Alle er velkomne. Arrangementet henvender sig til nybegyndere, men bestemt også til den mere øvede. Der vil være særligt fokus på begynderkvinder, som gerne vil i gang med landevejscykling i klub. Der er fokus på at skabe en god oplevelse for alle deltagere.
 
Derfor vil hastigheden på dagens tur blive tilpasset, så alle kan følge med, få en god oplevelse og start på det nye eventyr.
 
Alle fremmødte bliver inddelt i mindre grupper, og her vil der være tilknyttet en master, som sikrer, at alle får en god oplevelse og en grundig introduktion til livet på cyklen.
 
Det er gratis og helt uforpligtende at møde op til introdagen d. 7. april og høre mere om og blive inspireret til landevejscykling.
 
På introdagen skal du medbringe godkendt cykelhjelm og din racercykel (et begrænset antal racercykler kan lånes på dagen, hvis man endnu ikke har sin egen). Inden vi cykler, vil KBC være vært for en kop kaffe og et stykke kage, og bestyrelsesmedlem Kim Henneberg vil fortælle lidt om klubben og det at være medlem.
 
Efter introdagen er du velkommen til at komme og cykle med på det nye kvindehold nogle gange, før du beslutter dig, om du vil være medlem.
 
Har du spørgsmål kan de rettes til:
Kolding Bicycle Club:
 
Formand Johnny Poulsen: formand@kbcm.dk
Bestyrelsesmedlem Dorthe Gregersen: dorthe.gregersen2@skolekom.dk
 

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851