KBC Nyhedsbrev juni 2023

Så nærmer sommerferien sig, hvilket betyder at sidste dag, hvor der er master er den 30. juni, så masterne kan holde en velfortjent ferie frem til august.

Klubaften på tirsdag 6. juni

Der er traditionen tro Klubaften den første tirsdag i måneden. Som sidst håber vi at se mange glade cykelryttere. Efter turen er der hyggeligt samvær i klubhuset, måske er der en som kan fortælle en god vittighed eller en røverhistorie.

KBC Klubmesterskab og fælles grill arrangement 25. juni

Der afholdes Klubmesterskab søndag den 25. juni kl. 9.00. Der bliver mulighed for at konkurrere i tre cykel discipliner: Bakkespurt på Birkemose Golf Bakke, Sprint 200 meter på Hulskovvej, 10 km enkeltstart start og mål ved Landerupgaard. 

Klokken 12.30 kører vi retur til klubben hvor sidste disciplin skal afgøre mesterskabet. Denne konkurrence er ikke på cyklen ?? og forbliver en hemmelighed indtil videre. Når konkurrencerne er vel overstået er der hyggeligt samvær, klubben er vært ved en grillet pølse med drikkevarer, kage og kaffe. Arrangementet slutter officielt kl. 15.

Alle klubbens medlemmer er velkommen. Man kan vælge at deltage i alle discipliner eller kun sine favorit discipliner. Det vil helt sikkert også glæde alle konkurrerende cykelryttere hvis du bare kommer for at heppe på dine kammerater under konkurrencerne. Vi håber at se så mange som muligt.

2 af klubbens unge ryttere er på vej frem.

Dennis Lock er udtaget til U-23 landsholdet og cykler Olean Nations Grand Prix i Ungarn sidste uge i maj. Og Asger Frederiksen er lige rykket i B-klassen og er næsten ved at have point nok til oprykning til A-klassen.

Cykelfest i Kolding søndag den 27. august.

Sæt kryds i kalenderen, for om formiddagen afholder Kolding kommune, DCU og KBC - Skoda BørneTour på Banegårdspladsen for 3. gang. Og ca. kl 11.30 kommer UCI løbet - Tour of Scandinavia, igennem Kolding. Det er et 6 dages etapeløb for kvinder, der kører igennem Norge, Sverige og har sidste etape i Danmark, hvor de cykler igennem Kolding. Det forventes at de største kvindelige cykelstjerner deltager.

KBC Ungdom

Der nu så mange børn og unge, at de opdeles i 3 hold til træningen tirsdag og torsdag. Det kan kun lade sig gøre med stor opbakning fra forældrene, så alle får en god oplevelse.

Ungdom går på ferie efter træningen 22. juni. Opstart 8. august. Tag gerne fat i hinanden i ferien og tag en tur sammen.  Skriv på Facebook. 

Randers Bike Week er et godt løb. Overvej og skriv på Facebook og koordinerer indbyrdes. https://randersbikeweek.dk/arkiver/3092

Lørdag den 17. juni samler 18 unge og deres forældre affald op langs Kolding å, i et projekt der hedder Ren Natur. Det bevirker at B/U afdelingen får kr. 2.500 til at lave aktiviteter for og samtidig udfører en god gerning. 

KBC Ungdom ønsker alle en rigtig god ferie. Tak for jeres gode humør og indbyrdes kammeratskab. Tak til forældrene for den store opbakning. 

Veteraner

Onsdagsklubben afholder en lille ekstra sommertur onsdag den 21. juni. Det starter efter morgenkaffen i klublokalet, hvorefter rytterne cykler ud i sommerlandet, måske over Haderslev og mødes på Seggelund cafeteria kl. 12.00 til en god gang biksemad. Det skal nok blive en hyggelig tur i sol og sommer

Mastermøde

Der planlægges Mastermøde mandag den 12. juni kl.19. Formålet med mødet er at evaluere forårets ture og drøfte behov for justeringer inden sidste del af sæsonen starter. Alle Mastere og alle der overvejer at blive Master er velkommen. Klubben har brug for flere Mastere.

De bedste hilsner

Bestyrelsen

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851