Landevejscykling for kvinder - Introdag - Kolding Bicycle Club 

 

Søndag den 10. april kl. 13.00 holder Kolding Bicycle Club introdag for kvinder ved klubhuset Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, 6000 Kolding.

Dagen byder på inspiration til, hvordan du som kvindelig nybegynder kommer godt i gang med landevejscykling og herigennem bliver en del af det ganske særlige fællesskab på vores kvindehold.

Alle er velkomne.

Arrangementet henvender sig til nybegyndere, men bestemt også til den mere øvede. Der vil være særligt fokus på begynderkvinder, som gerne vil i gang med landevejscykling i klub. Derfor vil hastigheden på dagens tur blive tilpasset til de fremmødtes niveau, så alle kan følge med, få en god oplevelse og start på det nye eventyr.

Det er gratis og helt uforpligtende at møde op til introdagen den 10. april og høre mere om og blive inspireret til landevejscykling.

På introdagen skal du medbringe godkendt cykelhjelm og din racercykel (et begrænset antal racercykler kan lånes på dagen, hvis man endnu ikke har sin egen). Efter cykelturen byder vi på kaffe og kage og en snak om klubben og det at være medlem i KBC 

Efter introdagen er du velkommen til at komme og cykle med på det nye kvindehold nogle gange, før du beslutter dig, om du vil være medlem.

Vi har planlagt flere sociale løb i løbet af sæsonen, som vi træner til sammen. Vi har typisk også flere forskellige sociale aktiviteter både i og udenfor sæsonen.

Vi er idag 38 kvindelige medlemmer i KBC, som cykler hver tirsdag og torsdag aften og søndag formiddag, så der er altid nogen at følges med, uanset hvor hurtigt man kan cykle. Og der er 9 kvinder, der har taget et kursus som master for de enkelte grupper og sikrer, at der er en rute til hver træning, at der køres sikkert i flok, og at alle kommer samlet hjem. 

Har du lyst til at deltage: Så send en mail med dit navn og telefonnummer til os på: kvinder@kbcm.dk . Så hører du fra os 

Yderligere spørgsmål kan rettes til Kolding Bicycle Club: 
 
Bestyrelsesmedlem Lise Wraae: tlf 21 17 27 83
Formand Johnny Poulsen: formand@kbcm.dk – tlf 30 20 28 51

 

 Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851