Kære alle

Så lysner det omsider

Træning i grupper på 25

Forsamlingsforbuddet er nu oppe på 25 personer ved udendørs idræt. Det betyder, at vi igen kan starte med træning fra Bøgelund, hvis hver gruppe ikke er over 25 og da vi ikke kører med flere end 15 personer pr. gruppe, overholder vi de nye retningslinjer. Men husk at sprede jer i grupper af maks. 25 når vi samles før og efter træning.

  • Landevejstræning starter på søndag 7. marts
    I perioden frem til sommertid den 28. marts starter landevejstræning kl. 10.00. Start fra P-pladsen bag Bøgelund.

  • Onsdagsklubben starter i morgen den 3. marts
    I perioden frem til sommertid starter Onsdagsklubben hver onsdag kl. 9.30. Der er desværre fortsat ikke muligt at starte med morgenkaffe i klublokalet, men det kommer forhåbentligt snart. Så hører I nærmere.

Klublokaler er fortsat lukket.

Alle kommunes idrætsfaciliteter holder fortsat lukket, hvilket betyder at vi ikke kan benytte vores klublokale, baderum, toiletter og e-cykling rummet.

Vi vil dog have lov til at hente ting i vores opbevaringsrum, så hvis tørsten overmander jer efter træning er det OK at hente en øl eller vand i garagen og så nyde den på bænkene udenfor. Men vær opmærksom på afspritning af kontaktpunkter etc.

Sæsonstart aflyses.

Med baggrund i ovenstående kan vi desværre ikke gennemføre vores sæsonstart med varm suppe. Men fra 28. marts kan vi ud fra den nuværende situation starte med træning tirsdage, torsdage kl 17.30 (indtil det bliver lysere) og søndage kl. 9.00.

Mastere.

I håbet om at sæsonen 2021 kan gennemføres som vi alle gerne vil have det - med faste træninger tirsdag, torsdag og søndag - vil bestyrelsen gerne opfordre rutinerede såvel som nye mastere til at melde sig. Rollen som master kræver ikke mange års erfaring eller eliteniveau! Det handler kort og godt om, at et medlem tager ansvaret for træningsturen og sikrer korrekt opførsel på landevejen.
Husk at vi repræsenterer KBC og hele cykelsporten, når vi er ude og træne! Som master er man indforstået med at stå for ca. 10 træninger i løbet af sæsonen, og man melder sig for én sæson ad gangen. Der ydes kr. 1.000 for hjælpen.

Er du interesseret? Så tag fat i Morten på telefon 26455547.

Generalforsamling udsat

Generalforsamlingen udsættes endnu engang grundet forsamlingsforbuddet og vi afventer retningslinjer fra DIF og DCU om reglerne for hvor længe vi kan udsætte den. Kontingentbetaling er ligeledes udskudt til generalforsamlingen er afholdt, hvor det som bekendt besluttes hvad kontingentet skal være.

Børn og Unge

Coronaen er stadig over os, men vi må heldigvis træne sammen igen i mindre grupper. Første tirsdag i april starter klubbens B&U træning op igen, vi melder mere ud i næste nyhedsbrev og på facebook. Indtil da find en træningsmakker evt. via facebook, så du kan være endnu skarpere til sæsonen for alvor går i gang.

Ny licensklasse

Med virkning fra sæsonen 2021 bliver der lavet ny klasseinddeling for licensryttere i alderen 40-59 år.

Betegnelsen "licensrytter" kan virke skræmmende, men bør ikke afskrække dig! Det er alletiders mulighed for at komme ud og køre race på sikrede ruter og med ryttere på samme styrkeniveau som dig. Du kan læse mere om de nye inddelinger på dette link: Masterklasser.

Der er 2 muligheder:
  1. Du kan købe et klippekort med 3 klip til 300 kr som giver dig mulighed for at køre 3 løb inden du beslutter, om det er noget for dig. Dette kræver også køb af et motionslicens til 150 kr. Hvert løb kommer derfor til at koste dig 1 klip (100 kr) + 50 kr i chipleje/lånenr. + 90 kr for en start + 150 kr/3=50 kr dvs. 290 kr for hvert løb. Hvid du herefter bliver hooked, skal du fortsætte som beskrevet nedenfor!

  2. Du køber din egen chip og aktiverer den - det koster 350 kr. (året efter koster det 200 kr at aktivere din chip, men du skal selvfølgelig ikke købe en ny!) samt indløser en rytterlicens til 800 kr (+15 i gebyr + evt. 50 kr hvis du ønsker et fysisk licenskort i kreditkort-format). Herefter koster hvert løb 90 kr.
Det kan virke lidt dyrt at komme i gang, men sammenlign gerne med hvad et større motionsløb koster, så er det måske alligevel ikke så slemt. Og så kan du for 90 kr/løb komme ud og køre 1-2 løb per weekend (hvis benene da kan holde til det ) fra april til september (dog sommerferiepause!).

Situationen er selvfølgelig noget usikker pt og du behøver ikke forhaste dig med at vælge den ene eller den anden løsning. Normalt tager det omkring 14 dage fra tegning af den ene eller anden licens, til du er løbsklar! Når/hvis der åbnes, vil vi arrangere en klubaften, hvor man kan få hjælp til tegning af licens - DCU har endnu ikke helt formået at gøre dette brugervenligt!!!

De bedste hilsner og vi ses på hhv. onsdag og søndag

Bestyrelsen

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851