Kære cykelvenner

Nu lysner det - vi går sommeren i møde og vi må mødes flere. Dejligt at se så mange til vores træninger, nu hvor vi må være 50 udendørs.

Generalforsamling

Det bevirker, at vi nu formodentlig kan afholde generalforsamling medio juni. Vi indkalder og udsender dagsorden, så hurtigt vi har de sidste ting på plads.

Klubhuset er desværre ikke åbent endnu

Vi håber at Kommunen snart åbner op for brug af vores klublokaler og badefaciliteter. Når det sker vil vi straks give besked.

Onsdagsklubben

Vi forventer at opstarte morgenkaffe onsdag d. 26 maj, hvis alt går vel. (forsamlingsforbud). Vi vil sende en mail ud til alle medlemmer af Onsdagsklubben senere, så vi kan se hvor mange der kommer og som vi skal gøre klar til med rundstykker etc.

Med opstarten sætter vi også gang i ratebetaling for Onsdagsklubben og vi udsender en opkrævning midt i maj via klubmodul som tidligere.

Der er også åbent for tilmelding til vores 2-dages tur til Sandskær Camping. Tilmeldingsfrist er søndag den 16. maj. Du kan læse mere og tilmelde dig her: Sandskær Camping

KBC Klubmesterskab

Torsdag den 27. maj afvikles 2. afdeling af årets klubmesterskab - fælles afgang fra klubben kl. 18. Alle er velkommen - der påtænkes enkeltstart. 10 km ad Vejlevej fra Alminde til Nyhøjen.

Pierre Ejendomme løbet

HUSK stadig kryds i kalenderen lørdag den 4. sept (opstilling kl. 17-20) og søndag den 5. sept (løbsafvikling, kl. 7-13 eller 13-19), hvor vi afvikler vores Pierre Ejendomme licenscykelløb 2021. Vi samarbejder i år med cykelklubberne i Middelfart og Fredericia om fælles løbsweekend og forventer stort ryk-ind! Der er som sædvanlig brug for mange frivillige hænder. Nærmere info følger, når tiden nærmer sig.

Lyst til at prøve licensløb?

Hvis du er blevet hooked på at skulle prøve kræfter med licenscykelløb, så kontakt gerne Morten Freitag eller Claus Nielsen, så skal vi prøve at hjælpe dig gennem "junglen" med licenstegning og chipleje/-køb samt løbstilmelding.

Landevejstræning

Landevejstræning fortsætter tirsdage og torsdage kl. 18 og søndage kl. 9. Giv gerne dine mastere feedback, hvis du mener, der er noget, der kan gøres bedre/anderledes! Og husk sikkerhed fremfor alt: Hold øjnene rettet på vejen/trafikken, giv beskeder videre ned gennem rækkerne, kør rolig igennem sving, lad vær med at tage chancer, giv bagfrakommende biler mulighed for at komme forbi på smalle veje, og vær overbærende hvis en bilist udviser dårlig stil.....

Tirsdag den 4. maj slutter vi fællestræningen af med en fælles øl/vand i klubben omkring kl. 20.

De bedste hilsner

Bestyrelsen

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851