Kære cykelvenner

Så blev det endelig sommervejr og der er stort fremmøde til vores træninger. Her er lidt nyt.

Generalforsamling - mandag den 23. august.

Endelig ser det ud til at vi kan afholde vores generalforsamling og det bliver traditionen tro afholdt i Kvarterhuset, med ost og vin, så vi kan få lidt socialt hygge igen. Som det ser ud nu, vil de fleste restriktioner om Covid19, være ophørt på dette tidspunkt, så alle kan deltage. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Klubsamling i aften den 1. juni

Efter træningen i aften samles vi til en øl/vand i gården.

Vi fortsætter med tirsdags-, torsdags- og søndagstræning med vores dygtige og ihærdige mastere til og med tirsdag den 29. juni. Masterne er således ikke forpligtet i juli måned, men flere vil sandsynligvis stadig komme til/stå for træningen ligesom medlemmer, der ikke holder ferie, opfordres til at dukke op og holde formen vedlige.

Social ride og pølser med brød lørdag den 26. juni

Som afslutning på forårssæsonen vil vi gerne lørdag den 26. juni kl. 9.00 indbyde til "social ride" med efterfølgende pølser/brød/øl/vand. Vi "ryster posen" og kører en tur på ca. 2.5 timer på tværs af hold/alder/køn og rammer klubben igen kl. 11.30.

Alle opfordres til at have COVID-19 pas. Arrangementet er gratis, men tilmelding via klubmodul er påkrævet af hensyn til indkøb. I tilfælde af utidigt vejr aflyses, og dette vil i givet fald blive meldt ud via vores FaceBook gruppe samt mail til de tilmeldte.

Du tilmelder dig her: Forårsafslutning

KBC klubmesterskab

3. afdeling af årets klubmesterskab (250 m sprint med flyvende start på Vranderupvej ind mod KTA) afvikles torsdag den 24. aug. Fælles afgang fra klubben kl. 18.

Pierre Ejendomme Løb 2021

HUSK fortsat vores Pierre Ejendomme Løb 2021 søndag den 5. september. Vi skal bruge bruge 12 personer til opstilling lørdag den 4. september kl. 17-20. Desuden 20 (2 x 10 stk) flagposter søndag kl. 8-13 eller 12.30-18, personale til KBC-boden/teltet, P-vagter, grill-mester, førerbils/kommissær-kørere (5+2), vores uddannede traffic officials. Hvor kunne du tænke dig at hjælpe til??? Følg godt med på vores FaceBook side og meld dig straks at du ser opslaget ??

Hvis du som senior rytter får lyst til at prøve kræfter med licenscykelløb, men ikke rigtigt ved hvor du skal starte, så tag gerne fat i Claus, Jan eller Morten fra hold 1 - så skal vi prøve at hjælpe dig videre.

B&U Klubmestre

Efter lang tids venten fik klubmestrene fra 2020 endelig overrakt pokaler. B&U havde inviteret ryttere og forældre på grillpølser og hygge efter træningen tirsdag den 25. maj. På trods af det lidt regnfulde vejr var der fin tilslutning til træningen. Vi kunne heldigvis igen benytte klubbens lokaler, så spisningen kunne foregå inden døre.

Trænerne Lars Johnsen og Sean Jørgensen overrakte pokalerne til klubmestrene i U13 Anders Stenstrop Madsen, U15 Kristian Kronborg og i U17 Asger Paaske Frederiksen. Stort tillykke til mestrene og tak for fremmødet til alle.

Nu kan vi se frem mod det, der efterhånden er en tradition, is-turen inden sommerferien.

Børnetour søndag den 8. august med DCU og Kolding Kommune

På den anden side af sommerferien arrangerer klubben i samarbejde med DCU og Kolding Kommune BørneTouren den 8. august. Det er et cykelløb for børn og unge i alderen 7-15 år, som ikke kører i cykelklub. I den forbindelse bliver Kolding midtby afspærret, og der bliver en sikker rute at køre på. Formålet er at få flere ud på cyklen og flere medlemmer i klubben.

Vi vil lave et par åbent hus arrangementer for børn og forældre i ugen efter løbet, så de forhåbentlig bliver fristet til at cykle i KBC. Vi håber på godt vejr, og at vores egne unge ryttere kigger forbi på dagen.

De bedste hilsner

Bestyrelsen

Seneste nyt

Kommende events

Kolding Bicycle Club

Bramdrupskovvej 40

6000

Kolding

Tlf. 30202851